Search for content, post, videos

Lucruri pe care trebuie sa le stii inainte de a te tunde

Cu totii trecem prin procesul de tuns al parului. Cu siguranta va ganditi ca este doar o procedura de rutina, dar nu este asa de simplu pe cum credeti.

Coafura poate fi benefica aspectului tau fizic, asa ca trebuie sa ai cea mai buna tunsoare cu putinta. Pentru a evita tunsorile nereusite, aminteste-ti sa iei in considerare aceste lucruri mai intai.

1. Alege salonul corect

Exista atat de multe feluri si tipuri de saloane de coafura. De la frizerii si saloane de infrumusetare traditionale pana la cele la moda acum.

Deci, cum alegi? Cea mai buna modalitate de a alege este prin recomandari, prin prieteni si cineva a carei tunsoare iti place foarte mult.

2. Culoare

Daca aveti parul vopsit sau cu suvite, luati in considerare acest lucru inainte de a va tunde. Poate nu mai arata bine dupa ce va tundeti. Incercati sa va ganditi la o noua culoare a parului sau la un retus pentru a merge impreuna cu noul stil de par.

3. Textura

Stiti cu totii ca anumite tipuri de par arata mai bine cu anumite coafuri. Deci, inainte de a decide sa va tundeti, descoperiti mai intai tipul de par.

Aveti par carliontat sau drept? O tunsoare pixie va functiona bine cu parul cret, cu parul drept sau cu o tunsoare dreapta? Consultati-va mai intai cu hairstylistul dumneavoastra inainte de a va tunde.

4. Stilul de viata

Asigurati-va ca frizura dorita se potriveste stilului tau de viata. Esti tipul de persoana care este mereu in miscare? Este coafura ta consumatoare de timp? Asigurati-va ca sunteti pregatit pentru tipul de tuns, atunci cand iesiti din salon.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *