Search for content, post, videos

Invata de la Adela Popescu ce trebuie sa faci ca sa ai bucle de diva

Vrei sa ai bucle perfecte, dar sa nu iti ia mult timp realizarea lor? Adela Popescu sustine ca a descoperit trucul cu ajutorul caruia se poate aranja rapid asa intr-un fel incat sa arate ca proaspat iesita de la salon. Iata ce sfaturi a impartasit actrita pe blogul personal:

Adela, care are un par drept, spune ca secretul sau este un ondulator conic. Cu ajutorul lui isi face aproape zilnic bucle spiralate. „Nu e nevoie sa mergeti la coafor, se intrebuinteaza cu usurinta. Aveti doar grija dupa ce rulati suvita in jurul lui sa nu va ardeti la degete. Exista in capat un fel de cauciuc care nu se incalzeste. Recomand, de asemenea, sa luati suvite de diferite grosimi, iar dupa ce le desfaceti, trageti de varf in jos. In felul acesta ajutati bucla sa se formeze pe lung. Luati-va ce marca vreti voi, nu are importanta, dar faceti incercarea asta”, a scris Adela pe blogul sau.

Si pentru ca este mereu pe fuga intre filmari si concerte prin tara, actrita este foarte incantata de noua ei „jucarie”. Atuul ondulatorului conic in viziunea ei este firul lung. „In camerele de hotel in care prizele nu sunt asezate langa oglinda, un fir lung te scoate din impas”, a dezvaluit Adela.

Citeste continuarea articolului pe acasa.ro

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *