Search for content, post, videos

Impletitura boho. Cum sa realizezi acasa cea mai tare coafura – VIDEO EXPLICATIV

Impletitura boho este una dintre cele mai apreciate coafuri in randul vedetelor, din mai multe motive. In primul rand, majoritatea femeilor isi pot realiza singure o impletitura boho, folosind doar doua elastice subtiri si cateva agrafe. 

Pe langa faptul ca este o coafura care se potriveste pentru orice ocazie, impletitura boho ofera un aer delicat purtatoarei, confera eleganta si feminitate. Totodata, este una dintre cele mai apreciate coafuri spic. 

Realizarea coafurii

Pentru realizarea acestui tip de coafura ai nevoie in primul rand de cateva agrafe si elastice subtiri de par. Aceasta coafura este destinata in special femeilor care prefera tunsori pentru parul lung.

In primul rand, imparte parul in doua sectiuni egale fara sa faci carare. Prima sectiune de par se aduce in fata iar cealalta suvita se impleteste in forma de spic si se prinde cu un elastic subtire ca sa stea fixa. Acelas lucru se face si cu a doua sectiune.

Apoi, cele doua sectiuni se aduc la spate si se prind inpreuna cu agrafe.
VIDEO

 

<

1 comment

  • <cite itemprop="author">pasqualyna</cite>

    Atat timp cat vei continua sa sustii in mintea ta imaginea schimbarilor pozitive pe care ti le doresti, acestea vor continua sa se petreaca in viata ta. Asta scrie celebrul Bob Proctor in cartea „Te-ai nascut bogat”.Cautam urgent colaboratori part-time care vor sa castige bani in timpul liber, intr-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii trimiteti mesajul PROIECT la adresa de email doinagolpoian@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *