Search for content, post, videos

Idei glam pentru vopsitul parului scurt
          Daca simti ca look-ul tau a intrat intr-o inevitabila perioada de monotonie, este cazul sa faci o schimbare. Daca ai parul scurt, alegerea unei nuante glam iti va oferi o alternativa spectaculoasa pentru a depasi situatia plictisitoare in care te-ai cufundat. Experimenteaza ideile pe care ti le vom prezenta si opreste-te la nuanta care se potriveste cel mai bine stilului si personalitatii tale. 


      Completeaza-ti, asadar, tinutele si aspectul rafinat apeland la o coafura par scurt unica, de exceptie, folosindu-te de cele mai noi tendinte de hair styling. Ofera un pronuntat accent luxuriant look-ului tau, experimentand cele mai noi tehnici care vizeaza vopsitul parului si combinand diverse nuante vibrante.
          Poti folosi o singura nuanta sau poti da o pata de culoare coafurii prin alegera unei anumite zone pe care sa aplici vopseaua de par. Te poti limita la zona bretonului sau o alta zona, decizia depinde de atitudinea si preferintele tale. Pentru obtinerea unei coafuri de succes apeleaza la un specialist care dispune de tot ce este nevoie pentru a-ti transforma aspectul si a face din parul tau o adevarata capodopera de hair styling. Acorda o atentie deosebita instructiunilor primite de la profesionisti si imbratiseaza, in acest sezon, ideile indraznete si nuantele neon.


       Pentru un aspect natural si mai usor de purtat opteaza pentru nuantele neutre, extrem de elegante si la indemana oricarei femei. Combina tonul de baza cu nuante similare, un ton mai deshis sau mai inchis, iar efectul va fi, fara indoiala, unul de exceptie, revitalinzand si revigorand look-ul tau, dornic de o schimbare. 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *