Search for content, post, videos

Idei creative privind culoarea parului

 


          Indiferent de stilul pe care te-ai decis sa il abordezi, culoarea parului joaca un rol imens in definitivarea look-ului. Aceasta scurta galerie de poze vine sa-ti ofere cateva idei creative care speram ca te vor ajuta sa iti creezi o imagine de ansamblu asupra celor mai noi tendinte de colorare a parului. Fii receptiva la nou si succesul va fi garantat!


         O noua culoare este solutia cea mai rapida si mai eficienta de a oferi o infatisare versatila look-ului tau, motiv pentru care specialistii vin cu o serie de propuneri, reusind sa revolutioneze normele si principiile ce vizeaza acest domeniu. Folosind unele dintre cele mai noi formule, dar si instrumente de inalta clasa parul tau va fi rasfat si, totodata, admirat de cei din jur. Cauta tonuri vibrate, intrucat pot pastra aspectul natural si pot oferi o alura chic coafurii tale. 


         Pentru un rezultat de exceptie si pentru a preintampina aparitia unor eventuale dificultati poti cere ajutorul specialistului, iar in cazul in care crezi ca te vei descurca si singura, asigura-te ca vopseaua pe care ai achizitionat-o este dotata cu toate elementele necesare vopsirii parului in cele mai bune conditii. Alege nuante de rosu, purpuriu, roz sau verde inchis pentru a-ti inveseli look-ul. Chiar daca pot parea destul de puternice, la prima vedere, ele vor reusi, in cele din urma, sa iti transforme noua coafura intr-un veritabil accesoriu menit sa-ti sublinieze latura nonconformista si extrem de creativa. 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *