Search for content, post, videos

Iata ce spune coafura ta despre tine

frumusete

Cu totii stim ca obiceiurile noastre spun multe despre noi, dar trebuie sa stii ca pana si coafura ta de zi cu zi poate vorbi despre caracterul tau. Uita-te in fotografia de mai jos pentru a vedea ce tip de coafura ai si vezi dupa aceea care este interpretarea acesteia.

 

INTERPRETARI

1. Esti romantica si deschisa noilor experiente. Vezi doar partea pozitiva in fiecare persoane, motiv pentru care esti dezamagita des.

2. Esti foarte sigura pe tine si nu esti interesata sau jignita de criticismul celorlalti. Nu ai nevoie de multi prieteni si esti considerata cea mai loiala prietena.

3. Esti foarte mandra de tine si mereu incerci sa iti atingi scopurile, ignorand toate povestile banale care iti displac.

4. Esti o luptatoare, iar cei care nu te cunosc te considera delicata si fragila. De asemenea esti sincera si corecta, motiv pentru care esti foarte usor de pacalit.

5. Esti o persoana creativa cu o imaginatie bogata. Nu iti plac joburile plictisitoare si esti atrata de catre arta si creativitate.

6. De multe ori esti deranjata de cat de deschisa esti, dar mereu esti acolo sa ii ajuti pe altii la nevoie.

7. Esti un bun observator si ascultator, atenta la fiecare detaliu, fapt care te ajuta sa fii un lider adevarat.

8. Esti o persoana calma si careia ii pasa de parerea altora, dar nimeni nu are voie sa te enerveze. Ai o minte deschisa si nu poti fi pacalita cu usurinta.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *