Search for content, post, videos

FOTO Cum sa obtii coafura coc spaniol in cinci pasi simpli

Cocurile, de regula, reprezinta coafurile care denota cea mai mare eleganta feminina. Insa nu toate stilurile de coc pot egala in rafinament cocul spaniol, care poate fi realizat chiar si acasa, in cinci pasi simpli.

 

Pasul 1

 

Prinde-ti o coada de cal lejera. Ideal este sa nu o pozitionezi prea aproape de crestetul capului, ci la mijloc. Baza cozii va reprezenta, de fapt, centrul cocului spaniol, care ar arata inestetic daca ar fi pozitionat in crestetul capului.

 

Pasul 2

 

Trage coada de cal intr-o parte si fa o deschizatura in mijlocul parului, chiar la baza cozii. Formezi astfel un mic buzunar chiar in par.

 

Pasul 3

 

Indeasa coada in “buzunaras” si, cu degetele, impinge parul in interior astfel incat sa se aseze cat de cat uniform.

Pasul 4

 

Ascunde si varfurile in interior si fixazeaza-le cu ace de coc, ca sa fi sigura ca nu ies la suprafata prin gaura “buzunarasului”. Aranjeaza usor cocul format cu un pieptan. Nu-ti face griji daca nu stau toate firele perfect aliniate. Eleganta nu se stinge doar pentru ca sunt cateva suvite rebele.

 

Pasul 5

 

Dupa primi patru pasi ar trebui sa obtii rezultatul de mai jos. Acopera golul inestetic cu o brosa, o funda, sau orice alt accesoriu de par care se potriveste tinutei tale.


<

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *