Search for content, post, videos

Coafura lui Kate Middleton. Cum sa recreezi look-ul Ducesei de Cambridge FOTO

Coafura lui Kate Middleton. Cum sa recreezi look-ul Ducesei de Cambridge FOTO

Cum poti sa faci chiar tu coafura lui Kate Middleton, la tine acasa? Este foarte simplu, daca urmezi instructiunile pas cu pas. Astazi iti aratam cum sa recreezi look-ul Ducesei de Cambridge.

Unii o considera un “icon” regal in drum spre a deveni o a doua Lady Di, altii drept o tanara britanica peste care a dat norocul. Dincolo de parerile impartite, parul ei arata vesnic impecabil, doar are statutul de Ducesa!

Citeste si:

Coafura lui Kate Middleton. Cum sa recreezi look-ul ei

Insa, in pofida faptului ca este casatorita cu printul William, al doilea in linie la tronul Marii Britanii, statut intangibil pentru “muritori”, exista ceva din ea care poate fi recreat de oricare femeie. Coafurile!

Coafura din imagine a purtat-o la a 60-a aniversare de la incoronarea Reginei Elisabeta a II-a. Un eveniment fastuos la care Kate a aparut cu o coafura delicata si usor de reprodus acasa de orice femeie.

Asadar, pentru a obtine coafura lui Kate Middleton, incepeti prin a va face o carare, pe mijloc sau intr-o parte, in functie de cum va sta bine. Luati o suvita de pe lateral, de deasupra urechii si trageti-o pana in spate, fixand-o cu o agrafa. Faceti acelasi lucru si cu suvita de pe partea cealalta si treceti-o peste cea deja fixata cu agrafa.

 

Continuati procesul cu inca trei-patru suvite, poate chiar mai multe daca suvitele sunt subtiri, de pe ambele parti, fixand parul cu agrafe.

Ultimele doua suvite pe care le luati de pe lateral, de pe o parte si de pe cealalta, treceti-le capetele pe sub celelalte si fixati-le cu cate un ac de coc, astfel incat sa il puteti ascunde sub par.

Coafura este usor de realizat. Ce-i drept, aerul regal pe care il are Kate este oferit si de accesoriul-palarie sau bentita pusa in par. Nu ezitati ca la final sa va accesorizati parul cu o bentita potrivita tinutei pe care vreti sa o purtati.  

coafura lui kate middleton

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *