Search for content, post, videos

FOTO Coafura cu bentita, stil anii ’30, in sapte pasi simpli

Multe dintre noi am admirat coafurile anilor ’30, primii ani in care femeile au inceput cu adevarat sa iasa din tipare.

Coafura cu parul prins la spate, cu valuri de o parte si de alta si bentita accesorizata este usor de realizat chiar acasa, fara a avea nevoie de niciun hairstylist, daca urmam cativa pasi simpli.

 Pentru inceput, trebuie sa avem parul bine pieptanat. Folosim ondulatorul de par sau placa (pentru cele mai pricepute) si incepem sa ne ondulam parul. Nu este nevoie sa cream bucle in toata podoaba capilara, ci doar in jurul fetei si in jurul urechilor.

Cum se poarta bentita pentru o coafura reusita

 
 

Dupa ce am obtinut onduleurile largi, luam bentita accesorizata ci o punem pe cap.

 

 

Odata fixata bine, avem grija sa nu ne iasa cine stie ce fire din ea si sa se aseze parul dupa cum dorim. Parul ramas liber il tapam usor si dam cu un pic de spray fixativ.

 

 

Dupa cest proces, luam tot parul, il strangem la spate si luam un elastic mic si subtire pentru a-l prinde tot cat mai aproape de varfuri. Cele care sunt tunse in scari si-l vor prinde de la cea mai scurta scara, pentru a se asigura ca tot parul este tinut strans in elastic.

 


Parul prins astfel bine il luam si il rotim in jurul bentitei elastice, la spate, astfel incat sa cream un coc lat, chiar la ceafa. Nu va faceti probleme daca parul nu este infasurat in mod egal in bentita, caci va puteti folosi, la final, de cateva ace de coc pentru a corecta micile scapari. Oricum, firele de par ale cocului de la spate nu sunt menite sa stea unele langa celalalte, firul 14 langa 15, ci usor ravasit. La final, inca un pic de fixativ si coafura de gata.

 

 

 

 

 

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *