Search for content, post, videos

FOTO 10 Tunsori si coafuri pentru femei pe care barbatii le adora

Desi “gusturile nu se discuta” si pot fi foarte variate, exista anumite tunsori si coafuri care sunt mai placute de barbati decat altele.

 

Onduleuri ample pe parul lung – Toti barbatii, chiar si cei care au avut doar partenere cu parul scurt, adora onduleurile ample pe parul lung la femei, pentru ca le ofera un aer boem care parca ii invita sa-si bage mainile in podoaba capilara a acestora.
1

 

Coada de cal sportiva – pentru femei, coada de cal este adesea solutia ultima pentru par intr-o zi in care acesta nu vrea sa stea bine sub nicio alta forma. Insa, mai ales la femeile care au parul mediu spre lung, coada de cal este foarte incitanta pentru barbati, caci toti se gandesc “Cum ar fi daca as trage-o de coada in timp ce… ***”.
2

 

Cocul de bibliotecara – o femeie nu trebuie neaparat sa arate ca un superstar hollywoodian sau o starleta porno pentru a atrage privire barbatilor. Adesea, lookul cuminte poate fi chiar mai incitant decat cel care afiseaza o sexualitate exagerata. Parul prins in spate in coc sau up-do, in stil de profesoara/bibliotecara, dar fara a fi prins perfect, lasand un aer usor neglijent este adorat de barbati. Pana una alta, aproape toti au avut o profesoara, la un moment dat, care le-a trezit fantezii sexuale.
3

 

Parul umflat – tapat sau chiar asa de la natura, parul umflat este un puternic turn-on pentru barbati. Coafura nu trebuie sa fie neaparat perfect ingrijita, ci mai degraba cu un aer usor “messy”, ravasit. De ce ii incita acest look la femei? Pentru ca aseamana enorm cu aspectul parului femeii de dupa o partida incendiara de sex si involuntar ii trimite cu gandul acolo.
4

 

Tunsoarea in scari care incadreaza fata – scarile care pornesc de undeva de la linia nasului, ascunzand o parte din fata ofera un look misterior femeii care are aceasta tunsoare, iar misterul o sa fie intotdeauna o slabiciune masculina.
5

 

Coditele – parul prins in doua cozi este deopotriva inocent si pervers atunci cand este purtat de o femeie in toata regula, nu de o copila. De altfel, tocmai aerul adolescentin, dar si puternic senzual starneste imaginatia barbatilor, care ii poarta cu gandul la pozitia doggy style si la folositul coditelor pe post de “manere”.
6

 

Par scurt si ravasit – nu doar parul lung este incitant pentru barbati, ci si cele pe par scurt. Barbatii asociaza, adesea, femeile care-si poarta parul deasupra nivelului umerilor, usor ondulat catre ravasit, cu fir nonconformiste, mai libere, chiar mai interesante decat cele cu parul lung, tocmai pentru ca indraznesc sa iasa din stravechile canoane de frumusete.
7

 

Bobul in unghi – ce poate fi mai excitant decat un chip bine incadrat si un gat subtire lasat la vedere, mai ales din partea din spate, a cefei?! Ei bine, bobul cu linia in unghi ofera aceste lucruri, considerate sofisticate, dar si senzuale atat de femei, cat si de barbati.
8

 

Lung si drept – parul perfect intins si tuns in linie dreapta, asadar nu in scari sau in V, este considerat deopotriva sofisticat ca bobul, dar parca invita barbatii sa-l ciufuleasca.
9

 

Onduleurile neregulate – parul usor ondulat, dar ravasit prezinta un aer varatic, de parca femeia care-l poarta ar fi facut o baie in mare si tocmai ce i s-a uscat parul la soare. Este un look diafan si mai ales liber, fiind usor de “manuit” de barbati.
10

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *