Search for content, post, videos

Cum sa-ti ondulezi parul in mod natural, fara sa-l deteriorezi

Daca ai parul drept si iti doresti sa-l ondulezi dar nu vrei sa apelezi la folosirea periei ondulatoare electrice, care din cauza caldurii intense il poate deteriora, afla ca xista o serie de metode prin care sa-ti ondulezi parul un mod natural.

Aceste metode presupun doar folosirea unora dintre cele mai uzuale lucruri din casa care, prin tehnicile urmatoare, te vor ajuta sa ai parul ondulat pentru cel putin 12 ore.

Asadar, iata cum sa-ti ondulezi parul in mod natural, fara sa-l deteriorezi:

1. Folosind un tricou vechi

Aceasta este una dintre cele mai bune tehnici de ondulare a parului, fara sa-l deteriorezi. Tot ce trebuie sa faci este sa tai tricoul in fasii destul de late.

Apoi umezeste parul, imparte-l in suvite fie mai groase fie mai subtiri si infasoara-le in jurul fasiilor de tricou.

La final, leaga capetele din partea inferioara a fasiilor de tricou intre ele si da-te cu fixatic. Imediat dupa ce parul s-a uscat, scoate cu grija benzile de tricou si vei avea bucle de invidiat.

2. Folosind un coc

Si aceasta metoda este cat se poate de simpla si de sanatoasa pentru ondularea parului. Tot ce trebuie sa faci este sa iti faci in cap un coc mare sau mai multe cocuri mici. Dupa ce ai facut cocuri, umezeste-le biine si aplica deasupra fixativ, insa nu in cantitate mare.

Dupa ce cocurile s-au uscat, le poti desface si fei avea parul ondulat.

3. Prin impletire

Cea mai simpla tehnica pentru a avea un par ondulat este prin impletire. Tot ce trebuie sa faci este sa iti impletesti parul in mai multe cozi, pe care sa le dai cu fixativ dupa aceea.

Dupa doua ore, desfa cozile si scutura bine parul pentru ca firele de par sa se desprinda unul de celalalt iar parul tau va avea niste bucle de toata fumusetea.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *