Search for content, post, videos

Cum sa-ti ingrijesti parul in sezonul rece! Regulile de aur de care trebuie sa tii cont

Iarna isi intra in drepturi incet, dar sigur si n-a mai ramas mult timp pana cand temperaturile vor scadea drastic. Tocmai de aceea, parul tau are nevoie de o ingrijire speciala.

Temperaturile scazute, vantul, mediile inchise, incalzite artificiale sunt ”ingredientele” ce distrug, fara doar si poate, parul. Tocmai de aceea, daca vrei sa ai o podoaba capilara desprinsa din reviste tine cont de aceste reguli.

Foloseste sampoane delicate

Cel mai important pas in ingrjirea parului este alegerea samponului. Iarna este musai sa optezi un produs bland, ce nu are efecte nocive asupra scalpului. De asemenea, este musai sa nu iesi afara cu parul umed, intrucat doar asa isi va pastra aspectul natural.

Citeste si: Gata, nu mai e un mister! Cum reuseste Meghan Markle sa aiba un par fabulos

Periaza-ti parul incet, ca sa eviti ruperea

Atunci cand este uscat, parul are tendinta sa se rupa. Tocmai de aceea este important sa folosesti un pieptene cu dinti mari, adaptat, evident, in functie de tipul de par.

Nu uita de balsam

Ori de cate ori iti speli parul este important sa folosesti un balsam ori o masca puternic hranitoare. Alege un produs potrivit tipului tau de par si lasa-l sa actioneze cel putin zece minute.

De asemenea, in sezonul rece, instrumentele pentru coafarea parului ar trebui sa fie folosite cu moderatie si doar dupa aplicarea unui produs pentru protectie termica. Acestea deterioreaza foarte mult parul.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *