Search for content, post, videos

Cum sa-ti aranjezi parul daca ai ochelari

Pe langa faptul ca sunt un dispozitiv medical, ochelarii sunt si un accesoriu la moda. Totusi, pentru a avea un look perfect, trebuie sa stii cum sa iti pui in valoare coafura daca esti obligata sa porti ochelari de vedere. Iata cateva moduri de a-ti aranja parul: 
Ochelarii cu cadru larg

Acest tip de ochelari sunt mai lati, extinzandu-se dincolo de colturile exterioare ale ochilor. Acestia pot fi fie rotunzi, fie patrati si creeaza o linie orizontala in zona tamplelor. Acest tip de ochelari de vedere este ideal pentru fetele late sau patrate.

 
Ochelarii cu cadru mic

Pentru a avea un look fabulos, la acest tip de ochelari trebuie sa optezi pentru o coafura cu volum, pentru a crea echilibru. Este de preferat sa dai putina inaltime fetei cu ajutorul coafurii sau sa alegi un breton mai lat, pentru a da iluzia unei fete mai lungi.

Acesti ochelari sunt perfecti pentru femeile cu corp mic si delicat. Coafura pe care trebuie sa o alegi daca porti ochelari cu cadru mic este una scurta, dreapta sau una in stil bob asimetric. Volumul pe care trebuie sa il alegi depinde foarte mult de latimea fetei.

 
Citeste mai departe pe Acasa.ro – http://goo.gl/p38mus
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *