Search for content, post, videos

Cum sa realizezi o gogasa pentru par dintr-o…. soseata

DA! Ai citit bine! Este vorba despre o soseata…
Cautam des prin magazine produse, sau obiecte speciale pentru par pe care le vedem la tv, in tutoriale, in reviste si ni se intampla sa nu le gasim.

Ne dorim foarte mult acea coafura si totusi cum putem sa facem fara obiectul respectiv.

Astazi este o zi perfecta pentru creativitate. Poate suna putin amuzant cand vorbim despre o simpla soseata pe care nu o mai folosim si ne intrebam daca nu cumva cineva va afla ca avem o soseata in par. Nu, nu va afla decat daca tinem noi mortis sa afle.

Vedem gogosi pentru par in majoritatea tutorialelor de pe internet. Daca nu ai gasit, nu ai cautat sau poate chiar ti-a scapat acest lucru si iti doresti aceasta coafura, astazi vom invata cum putem sa creem la noi acasa din ce avem la indemana o gogoasa pentru par.

In primul rand avem nevoie de o soseata cat mai apropiata de nuanta parului. De exemplu daca ai parul de culoare blond, cel mai potrivit ar fi sa folosesti o soseata de culoare galbena, la fel si in cazul brunetelor, daca ai parul negru, cel mai recomandat ar fi sa folosesti o soseata de culoare neagra.

In al doilea rand avem nevoie de o foarfeca si… cam atat! DA! De atat avem nevoie!
Intoarcem soseata pe dos si o taiem in varf foarte putin. Apoi incercam sa rasucim catre exterior cat mai mult posibil pana obtinem o sfera cu o gaura in interior, sau mai bine spus sa arate ca o gogoasa americana.

In tutorialul de mai jos invatam si cum sa facem acest obiect si cum sa il folosim pentru o suberba coafura.

VIDEO

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *