Search for content, post, videos

Cum sa realizezi cele mai frumoase bucle, fara sa dai bani

Evita sa mai cheltui sume mare de bani pe la saloane pentru a-ti ondula parul. Daca buclele tale nu se mai vad nici dupa sedinte scumpe la un salon, atunci incearca trucurile noastre. S-ar putea sa te ajute si sunt gratis.

Daca iti doresti bucle frumoase si rezistente pentru parul tau, atunci aplica suc de lamaie direct pe par. Pe langa faptul ca-ti va hidrata parul si-l va mentine sanatos, sucul de lamaie ofera o rezistenta de durata. Fii atenta sa diluezi un pic sucul acid al citricei, daca ai parul un pic mai uscat. De asemenea, trebuie sa stii ca lamaia iti va decolora suvitele, insa daca nu stai la soare culoare nu-ti va fi afectata.

Ai nevoie de o perie de par, cateva clipsuri, cateva deschete demachiante, bigudiuri din spuma sau burete, o lamaie si o sticla cu pulverizator. Apoi inainte de a merge la culcare spala si usuca parul. Piaptana-l bine si sectioneaza-l in mai multe suvite. Ia o jumatate de lamaie si stoarce sucul, apoi cu ajutorul unei dischete demachiante, imbibata in suc, freaca pe rand suvetele create. Continua procesul pana vei obtine un aspect de par ud.

Pune-ti o casca de dus sau o esarfa pe cap si culca-te iar dimineata da bigudiurile jos si bucura-te de rezultat. Pe langa frumusetea buclelor tale, parul tau va avea si un miros proaspat.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *