Search for content, post, videos

Cum sa iti decolorezi parul, in mod natural

Ca sa-ti decolorezi parul ai nevoie de o gramada de produse care pot fi scumpe si de cele mai multe ori se dovedesc a fi inutile.

Chiar daca acest proces poate fi destul de traumatizant pentru par, e important sa stii ca exista tratamente naturiste care te vor ajuta si-ti vor proteja parul impotriva daunatorilor si-ti vor reda si increderea in tine.

Poti incepe prin a combina mierea cu otetul, intrucat mierea e o componenta de baza pentru mastile de par. Aceasta mai contine si peroxid care ajuta la decolorarea parului in timp, iar in combinatie cu otetul face minuni pentru par. Este recomandat sa urmezi un tratament indelungat daca-ti doresti rezultate bune. Dupa spalatul normal e bine sa iti faci o masca de miere si otet alb, la care mai poti adauga un pic de ulei de masline. Doua ore sunt suficiente, insa o noapte intreaga ar fi recomandat pentru rezultate mai rapide.

Ceaiul de musetel este cel mai vechi decolorant pentru par. Acesta este cunoscut de secole pentru intrebuintarile sale terapeutice.

Florile de musetel proaspat culese se fierb in apa 20 de minute si se lasa apoi la infuzat alte 20 de minute. Cu 20 de grame de flori la 400 de ml de apa iti iese o masca perfecta.

Vitamina C si henna sunt de asemenea utile, insa nu dau rezultate imediat.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *