Search for content, post, videos

VIDEO Cum poti sa ii dai volum parului cu ajutorul uscatorului de par

Un par sanatos este rezultatul unui par frumos. Daca ai grija sa iti tunzi parul regulat si sa nu exagerezi in folosirea placii de par si ale altor aparate pentru coafare, acesta va ramane sanatos si frumos.

Din tutorialul de mai jos vom invata cum putem obtine un par cu un volum impresionant, cu ajutorul uscatorului de par acompaniat de o perie rotunda.

De asemenea in locul uscatorului de par si al periei putem opta pentru o perie electrica rotativa, lucru ce ne poate usura foarte mult munca.

Iata ce trebuie sa facem pentru a obtine un volum impresionant:

In primul rand trebuie sa ne spalam parul, rutina zilnica, sau rutina saptamanala, in functie de cat de des obisnuim sa ne spalam parul.

Dupa ce ne-am spalat parul folosim un spray pentru protectie termica si un ser pentru o descalcire usoara si incepem sa uscam parul.

Cu ajutorul uscatorului de par si al unei perii rotunde, incepem prin a separa parti din par pentru a le usca, de la baza capului pana la calota.

La sfarsit intoarcem varfurile spre exterior, astfel parul va capata un aspect de volum maxim si folosim un ser pentru varfuri despicate, pentru a proteja parul.
VIDEO

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *