Search for content, post, videos

Culori de toamna pentru parul tau

Blond, roscat, brunet… sunt culori care nu mai exista asa, pur si simplu. Acum se pune accent pe nuantele, iar hairstylistul Marie Robinson dezvaluie pentru editia americana a revistei Cosmopolitan cele mai in voga culori de par pentru toamna-iarna 2012-2013.

Blond-miere

Actrita americana Nicole Richie este un exemplu de femeie care poarta blondul-miere. Usoara umbra la radacini, data de inchiderea culorii in apropierea scalpului, da senzatia de profunzime blondului clasic. Aceasta culoare poate fi ob?inuta din cutiile de vopsea pe care scrie medium honey blonde.

Capsuna-aurie

Actrita Amy Adams este norocoasa purtatoare a acestei culori, care e langa roscatul specific are reflexe aurii. Aceasta culoare poate fi ob?inuta din cutiile de vopsea pe care scrie golden red.

Scortisoara

Actrita Christina Hendricks, spre deosebire de reflexele aurii ale roscatului lui Amy Adams, a ales un roscat mai intens si mai intunecat, care este prezentat pe cutiile de vopsea chiar sub denumirea scortisoara sau de cupru.

Castaniu rece

Satenul nu trebuie sa fie simplu maron. Acesta inaspreste adesea trasaturile fetei. Castaniul rece al Oliviei Palermo ii indulceste chipul. Acelasi efect il puteti obtine si voi daca cautati vopselurile pe care scrie saten castaniu deschis sau saten mediu cu tonuri aurii.


Saten funky

Jessica Biel are curaj si a fost recompensata pentru asta. Criticii in hairstyling i-au admirat satenul cu varfurile blonde. Si la noi, in Romania, a fost in voga, dar in multe cazuri parul arata ca un experiment esuat. Ca sa fie un look reusit, nu trebuie ca cele doua culori sa fie despartite printr-o linie ferma, exacta. Trecerea de la saten la blondin trebuie sa fie treptata, in scari, pentru a oferi continuitate tunsorii, indiferent de lungimea parului.

 

Brunet nu prea-prea, nici foarte-foarte

O versiune mai profunda a brunetului este cea a lui Kim Kardashian, dar fara sa atinga duritatea negrului puternic, descris de regula pe cutiile de vopsea drept negru, negru vanata sau negru albastrui. Daca intentionati sa va vopsiti astfel, razganditi-va sau cereti macar sfatul unui hairstylist. Alegeti, mai degraba, vopselurile pe care scrie saten inchis.

Brunet accentuat

Iata un brunet frumos, fara sa fie aspru, purtat de Michelle Trachtenberg! Desi intra in categoria brutenului, culoarea este mai degraba un saten inchis cu reflexe usoare roscate. Cautati denumiri precum auburn(rosu inchis) pe cutiile cu vopsea satena.

 

 

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *