Search for content, post, videos

Cozile impletite arata bine si pe par rar. Iata dovada!

Multe femei nu-si impletesc parul pe motiv ca ar fi prea rar, iar lookul final ar fi o coada impletita anemica. Insa cozile impletite arata bine si pe par rar, iar dovada o avem chiar de la actrita Freida Pinto.

 

Actrita de origine indiana Freida Pinto si-a facut un renume pe scena cinematografica internationala atat prin talent actoricesc, cat si prin frumusete. Insa exista un capitol la care Pinto lasa de dorit: podoaba capilara. Desi arata exceptional la toate aparitiile publice, Freida Pinto nu are o podoaba capilara spectaculoasa, asa cum ne-am astepta de la vedetele internationale.

 

Acest lucru insa nu o opreste pe Pinto sa adopte stiluri de coafuri de care alte femei cu parul mai rar fug mancand pamantul! Un exemplu este coada impletita intr-o parte cu care s-a afisat la Festivalul de Film de la Venetia de saptamana trecuta.

 

Freida Pinto a aparut coafata cu o coada impletita in doua, pozitionata intr-o parte, si a aratat exceptional.

 

Cum a reusit si cum poate reusi orice femeie sa poarta coada impletita desi nu are parul foarte des? Simplu! Secretul consta in aspectul aparent neglijent al cozii. Neglijent, dar intentionat!

 

Indiferent ca optati pentru o coada impletita in doua, in trei sau in patru, lasata pe spate sau adusa intr-o parte, in fata, dupa impletire si fixarea cozii cu un elastic, trageti de marginile impletiturii astfel incat sa umflat cateva suvite de par. Veti obtine un look aparent neglijent, dar boem si inedit, iar grija ca nu aveti parul des nu va mai fi o problema!

 

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *