Search for content, post, videos

Iata castigatoarele concursului «Cea mai frumoasa coafura realizata de tine»

Castigatoarele concursului „CEA MAI FRUMOASĂ COAFURĂ REALIZATĂ DE TINE” sunt Vieru Larisa Stefania si Dancea Andreea Georgiana.

Cele doua castigatoare sunt rugate sa sune la numarul de telefon 0758.244.417 pentru a afla modalitatea de a intra in posesia premiului oferit in urma concursului.

Lyla.ro te provoaca sa demonstrezi tuturor ca tu esti cea care reuseste sa realizeze cea mai frumoasa coafura, acasa.

Daca esti dintre cele doua castigatoare ale concursului nostru, vei fi fericita posesoare a unei placi de par Rowenta Liss & Curl, in valoare de 279 de lei, care te va ajuta mereu sa obtii coafura dorita.

Dancea Andreea Georgiana.:

dancea

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vieru Larisa Stefania

vieru

 

REGULI SI TERMENI

Tot ceea ce trebuie sa faci ca sa ai sansa de a castiga este sa te coafezi cum stii tu mai bine, sa te fotografiezi cu noua ta coafura si sa uploadezi imaginea in modulul nostru de concurs.

FORMULAR INSCRIERE FOTOGRAFIE

Dupa aceea, vei primi voturi din partea tuturor cititorilor Lyla.ro.

Pentru a beneficia de cat mai multe voturi, nu ezita sa dai share pe pagina personala de Facebook fotografiei cu coafura ta si sa dai mail tuturor prietenilor pentru a te asigura de sustinerea lor.

Participantele la concurs care vor fi adunat cele mai multe voturi pana la finalizarea cacestuia, adica pana pe data de 3 ianuarie 2014, ora 23.59,  vor intra in posesia unei placi de par Rowenta Liss & Curl de care se vor bucura mult timp.

Spor la coafat!

VIDEO ROWENTA

Despre placile Rowenta Liss & Curl, scoase la concurs:

Rowenta Liss & Curl, este noua placa 2 in 1: parul tau perfect neted este completat de cateva suvite cu personalitate, care iau forma unor bucle frumoase si foarte bine definite.

Si pentru ca a doua zi cu siguranta vei dori sa incerci o noua coafura, Respectissim Liss & Curl s-a echipat cu o tehnologie revolutionara care asigura protejarea parului si ii confera rezistenta 100%, astfel ca nu trebuie sa iti faci vreo grija nici in aceasta privinta. Numai 170°C si intinderea parului este ireprosabila, spre deosebire de cele 230°C la care se ridica o placa normala.

<

8 comments

 • <cite itemprop="author">Roxana Motas</cite>

  Când se termina concursul?

 • <cite itemprop="author">Admin</cite>

  la sfarsitul lunii decembrie!!!

 • <cite itemprop="author">alina hurmuz</cite>

  un concurs superb,imi place :)poate o sa am noroc

 • <cite itemprop="author">Flory Ioana</cite>

  vreau si eu!! 🙂 superba!

 • <cite itemprop="author">ursache roxana</cite>

  super vreau si eu

 • <cite itemprop="author">maria</cite>

  am indentificat o problema la site dvs., se poate vota de mai multe ori intr-o zi…si nu mi se pare corect…sunt persoane ce au prea multe like-uri, in doar 1 zi…!!! cred ca ar trebui sa desemnati un juriu.

 • <cite itemprop="author">lylaro</cite>

  Buna ziua. Sistemul de votare este realizat de asa natura incat fiecare fotografie poate fi votata o data la cinci ore de la acelasi calculator. Astfel, toata lumea poate face acest lucru ceea ce inseamna ca nu exista nicio problema.

 • <cite itemprop="author">Diana</cite>

  Buna. Dar nu se poate face un clasament sa vedem cine este pe primul loc, pe al doilea si asa mai departe?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *