Search for content, post, videos

Cocul – O coafura pentru orice eveniment

 
   Tendintele acestui sezon in materie de coafura ne permit sa dam frau liber imaginatiei, sa ne jucam cu suvitele de par, sa le rasucim, sa le impletim, sa le innodam, sa le tapam sau sa le ondulam. Atentia se indreapta catre parul prins in coc, aceasta coafura fiind atractia sezonului rece.      Cu putina imaginatie, cateva agrafe si un spray fixativ puternic, vei reusi sa creezi o coafura structurata si moderna. 
   Cocurile sunt absolut fascinante. Sunt foarte usor de obtinut si iti pot transforma look-ul instantaneu. In plus, nu exista trucuri speciale pentru obtinerea unui coc perfect, asa ca si tu vei putea sa realizezi unul foarte reusit cu minimum de efort. Fie ca optezi pentru un coc clasic sau pentru unul mai complex, acest tip de coafura va fi intotdeaua recomandata pentru femeile care isi doresc un look elegant, sexy, plin de feminitate. 
    Parul tau are o zi proasta? Esti mereu in graba si parca nu-ti mai gasesti timp pentru tine? Parul tau se simte neglijat? Atunci cocurile dezordonate par a fi solutia ideala. Aceasta coafura te va salva din orice incurcatura, fiindu-ti un prieten de nadejde.In fond, cine spune ca nu poti atrage o serie de priviri admirative cu un atemporal coc de balerina? Pentru a obtine o asemenea coafura, prinde-ti suvitele de par intr-o coada de cal, rasuceste-le in coc si asigura-te ca folosesti niste agrafe de par rezistente pentru ca noua ta coafura sa nu se destrame prea usor.

   Daca esti o fire mai romantica, poti incerca cocurile lejere pentru un plus de feminitate si sex-appeal. Acest tip de coafura incadreaza fata perfect, iar tu poti purta diverse accesorii precum cercei candelabru sau diademe. 
   Pentru un look chic, plin de rafinament, poti incerca cocul inalt, o coafura retro pe care poti miza atunci cand participi la evenimente special, ultra-rafinate. Cocul inalt poate fi accesorizat cu o bentita, iar succesul va fi garantat.
   Cocul jos cu breton pare sa fie o alta alagere pentru femeile care sunt adeptele unui look modern si rafinat. Agrafele de par minuscule si o pulbere de fixatic sunt singurele ingrediente de care ai nevoie!

 

coc

cocuri lejere

cocuri deosebbite 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *