Search for content, post, videos

Coafuri perfecte pentru a ascunde un nas mare

Daca te confrunti cu un nas mare, cheia este sa atragi atenti asupra unui alt element al fetei. Exista si cateva tunsori care te vor putea ajuta sa rezolvi aceasta problema. Un hair stilist profesionist iti va putea da cateva idei despre cum sa accentuezi mai tare buzele sau ochii in defavoarea nasului.

Exista totusi o regula de aur: doamnele cu nasul mare nu trebuie sa poarte parul scurt. Pentru a nu scoate in evidente marimea nasului lasati-va parul pe spate dar si cateva suvite in fata.
Parul mediu spre lung este cea mai buna optiune pentru doamnele cu nasul proeminent. Cea mai buna optiune sunt tunsorile pentru par ondulat, deoarece acestea dau mult volum parului atragand privirile asupra altor trasaturi. Lasati parul pe spate pentru a atrage atentia asupra lui.

coafuri pentru a ascunde un nas mare

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

tunsori pentru a ascunde un nas maretunsori pentru a ascunde un nas mare

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Personalitati precum Sarah Jessica Parker, Paris Hilton sau Jennifer Aninston sunt deasemenea binecuvantate cu un nas mai proeminent. Verificati-le stilurile si veti observa ca puteti fura anumite secrete de la ele care va vor ajuta sa creati impresia de un nas mai mic, pastrand in acelasi timp un aer de frumusete si incredere in sine.

Afla si cum poti ascunde un nas proeminent cu ajutorul machiajului.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *