Search for content, post, videos

Coafuri de sezon

 

 

   Experimenteaza coafuri noi, inedite, si in acest sezon, astfel incat sa surprinzi in mod placut interlocutorii, afisand un look impecabil, proaspat si optimist in ton cu vremea de afara.

   Daca esti in cautarea unei coafuri dragute pentru scoala, dar nu numai, te avertizam ca exista o multitudine de propuneri in acest sens, care-ti pot fi de un real ajutor.
 
   Fara a fi nevoie de o inalta calificare in acest domeniu, cu putin efort si cateva produse potrivite de styling iti poti crea singura un look estival fabulos. Adapteaza, asadar, noua coafura personalitatii tale, dar si cu forma fetei, fara a neglija si tendintele actuale, iar rezultatul va fi spectaculos.
 
 
   Onduleurile si buclele sunt uimitoare si in acest sezon, asa ca poti opta pentru ele, intrucat reprezinta o tendinta aflata in topul preferintelor, aducand in prim-plan stilul vintage, care cucereste prin aspectul sofisticat, menit sa readuca in prezent timpurile de altadata. Pentru un aspect cat mai placut al coafurii, parul trebuie sa aiba mult volum, sa fie ondulat uniform, motiv pentru care vei avea nevoie doar de un ondulator , fixativ si un strop de creativitate.
 
 
   Pentru un plus de confort, dar si pentru a petrece cat mai putin timp in fata oglinzii poti apela la celebrele impetituri, extrem de elegante, dar si la acele cocuri lejere, care-ti vor oferi un look feminin, sofisticat. Cu putina indemanare si imaginatie iti vei crea o coafura delicata, romantica care te va scapa de caldura infernala de afara.
 
   Daca ai parul scurt, tunsoarea pixie, dar si cea asimetrica se afla in tendinte si in acest sezon, mentinandu-se in topul preferintelor celor care adopta in mod normal stilurile neconventionale si celor care doresc sa-si accentueze trasaturile faciale prin punerea in evidenta a ochilor sau buzelor. Stilistii recomanda aceste stiluri cu mentiunea ca aspectul general sa nu fie unul fortat sau violent.
 
 
 
   Nu uita accesoriile de par, care pot face minuni, indiferent de coafura pentru care vei opta. In functie de textura sau lungimea parului, dar si de stilul abordat, accesoriile iti vor fi de un real folos in desavarsirea look-ului estival.
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *