Search for content, post, videos

Cele mai iubite accesorii pentru par

Indragite de absolut toate femeile si disponibile in absolut toate variantele, accesoriile pe care le avem astazi la indemana ne ajuta sa ne intregim orice tinute, fie ea de vacanta, fie office, fie de iesit seara in oras.

Accesoriile pentru par sunt folosite atat pe timp de zi, cat si seara, indiferent de natura evenimentului si de anotimp. Secretul consta in alegerea lui, in asortarea lui la tinuta astfel incat sa o completeze.

Iata un top 3 al celor mai iubite accesorii pentru par:

Clestele pentru par. Acesta face parte dintre clasicele accesorii pentru par. Lucrat elegant, de diferite marimi si forme, din material plastic sau metalic, cu strasuri, paiete sau diverse imprimeuri, este foarte indragit de femeile din intreaga lume.

Banana pentru par. Foarte usor de folosit, banana pentru par face parte din accesoriile old school. Cu acest accesoriu de par se pot realiza diverse coafuri printre care si coada de cal – ponytail – sau acel coc alungit, spaniol, care ofera un aer exotic si sofisticat oricare femei care il poarta.

Elasticul pentru par si agrafele. La fel de clasice si indragite, aceste accesorii isi gasesc locul in casa fiecarei femei. Aproape indispensabile atunci cand doresti sa realizezi o coafura, acestea sunt cele mai folosite accesorii pentru par din toate timpurile.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *