Search for content, post, videos

VIDEO MODELE Cele mai frumoase coafuri pentru 2013

Anul 2013 vine cu o serie de initiative speciale din partea stilistilor, la nivel mondial, atunci cand vine vorba despre coafuri si tunsori.

Este nevoie sa fim constiente de faptul ca pentru acest an suntem incurajate sa ne dam frau liber imaginatiei si sa nu se sfiim sa incercam lucruri noi, chiar daca este vorba de o schimbare radicala majora in ceea ce priveste aspectul nostru.

Daca in 2012 tendintele au fost indreptate in primul rand pe tunsori cat se poate de ordonate, fie ca a fost vorba de tunsori pentru parul lung sau tunsori pentru parul scurt, anul 2013 ne indeamna sa incercam sa purtam parul cat mai dezordonat.

Insa, nu este vorba despre o dezordine care sa fie observabila, cei am putea spune ca de fapt tunsorile si coafurile din 2013 respecta acea dezordine aranjata care scoate la iveala felina, femeia rebela din oricare dintre noi.

Partea interesanta este ca in 2013 sunt la moda aceleasi tipuri de tunsori si aici ne referim la tunsori bob, tunsori pentru parul ondulat sau tunsori cu breton, insa intr-o maniera diferita.

Asa ca, in videoclipurile de mai jos, va prezentam o serie de colaje cu cele mai frumoase tunsori ale anului 2013, modelele care au fost cele mai apreciate de stilisti la nivel international si care va pot da o idee despre ce se poarta si ce anume sa-i cereti stilistului atunci cand il vizitati.

VIDEO COAFURI PAR IMPLETIT 

 

VIDEO COAFURI PAR LUNG

 

VIDEO CPAFURI PAR BOB SAU CU BRETON

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *