Search for content, post, videos

Cea mai buna metoda petru a da volum parului tau

Daca ai tot incercat sa oferi parului tau volumul pe care il merita si pe care tu il doresti, dar se pare nu reusesti sub nicio forma, atunci trebuie sa citesti in continuare. Noi iti vom arata cum poti sa iti recastigi volumul fara prea multa bataie de cap.

Incepe prin a da o raita prin magazine. Du-te si intereseaza-te de fiecare marca de sampon ca sa afli ce ti se potriveste doar tie. Sunt o multime de alegeri pe care le poti face, iar schimbarea samponului actual cu unul creat special pentru a-ti oferi volum poate sa fie una dintre cele mai bune solutii. Adauga si balsam, intrucat acestea contin de obicei polimeri ce au rolul de a ridica parul de la radacina, facandu-l sa para mai bogat.

Ar trebui apoi sa inveti sa iti usuci parul corect. Folosirea excesiva a foehnului si spalatul rapid pe cap nu te vor ajuta deloc, ba din contra iti vor degenera firele de par in timp. Dupa spalare aplica pe parul o solutie speciala de volum, apoi cu ajutorul unui pieptene distribui-o usor pe suprafata firelor de par. Odata ce ai terminat, foloseste un pic de fixativ pentru a fixa coafura.

Daca nu ai timp si dimineata sa faci la fel, atunci foloseste cateva bigudiuri mari si tine un pic uscatorul deasupra lor, ca la sfarsit sa treci mana prin par pentru a aseza suvitele asa cum iti doresti.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *