Search for content, post, videos

Ce cred barbatii despre femei, in functie de tunsoarea lor FOTO

In cazul in care nu stiati, barbatii se ghideaza foarte mult dupa tunsoarea unei femei atunci cand vine vorba despre parerea pe care si-o fac despre ea.

Iar potrivit ultimelor studii realizate de sociologi, exista reactii clare ale barbatilor in legatura cu felul in care cred ei ca este caracterul unei femei, in functie de felul in care isi poarta parul.

Astfel, femeile care au parul lung dar il poarta strans sau in coc sunt percepute de majoritatea barbatilor drept autoritare, intepate. Din aceasta cauza le este mai greu sa le abordeze iar in cazul in care fac totusi acest lucru isi iau cu greu inima in dinti.

Femeile care poarta parul lung despletit sau in doua codite par a fi genul de femei visatoare, destul de usor abordabile pentru majoritatea barbatilor. De aceea, potrivit sociologilor, multe dintre femeile care poarta in acest fel parul se bucura de o mai mare atentie din partea sexului opus.

Femeile care prefera parul mediu, de orice fel ar fi el, sunt cele mai ghinioniste. Barbatii, se pare, nu agreeaza parul mediu. Motivul pentru care se petrece acest lucru nu a fost descoperit deocamdata insa majoritatea celor carora li s-a cerut parerea despre femeile cu parul mediu au raspuns ca nu sunt genul pe care le-ar aborda.

Insa, surprinzator, cel mai mult dorite femei sunt cele cu parul scurt si in special cele cu parul scurt cu tinsori bob sau cu tunsori cu breton. Acest lucru se intampla datorita faptului ca barbatilor le plac femeile jucause, un pic perverse in pat si carora nu le este frica sa experimenteze. Iar asfel de tunsori par sa denote exact aceste lucruri, dupa care se ghideaza toti barbatii in momentul in care doresc sa abordeze o femeie.

Asadar, daca esti in cautarea sufletului pereche si nu stii cum sa-l agati, gandeste-te ca poate ar fi bine sa iti schibi coafura. Si daca doresti sa ai cateva modele de unde sa te inspiri, iti recomandam urmatoarele articole:

Tunsori bob

Tunsori, coafuri si frizuri cu breton

Tunsori par scurt femei

<

1 comment

  • <cite itemprop="author">tututu</cite>

    eu sunt de parere ca trebuie sa invet sa voresti corect gramatical si sa scrii corect si apoi sa-ti dai cu parerea despre altele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *