Tunsori

Asa realizezi bucle in par cu placa de intins

bucle 1

Poti realiza o coafura cu bucle folosind placa de intins parul, desi acest instrument nu a fost conceput pentru asa ceva.

Astfel, poti realiza o coafura plina de volum fara ajutorul unui specialist si fara sa-ti deteriorezi parul. Trebuie doar sa ai o placa intins parul din ceramica, subtire pentru a putea ajunge cu ea pana la radacina si o serie de spray-uri de protectie.

Indicat este sa folositi si putina spuma de par de calitate buna si sa urmariti cu atentie pasii de mai jos:

Dupa spalarea pe cap, aplica putina spuma de par si usuca-ti cu capul in jos. Incepe prin a imparti parul tau in sectiuni: sectiunea superioara si sectiunea inferioara. Pe cea superioara prinde-o in crestetul capului cu ajutorul unui clips. Apoi, cu ajutorul placii, ia cate o suvinta din stratul inferior de par si intinde-o. Cand ajungi la varfuri, rasuceste suvita spre exterior. Daca esti tunsa in scari, ocupa-te de fiecare treapta in parte. Important este ca varfurile acestora sa fie intinse spre exterior pentru a capata mai mult volum. La final, foloseste-te de degete pentru a aranja suvitele si de putin fixativ pentru volum.

Asa se realizeaza impletitura de par in forma de inima

Tunsori, coafuri care subtiaza fata si intineresc

VIDEO

Facebook Comments

Adauga un comentariu