Search for content, post, videos

Aceeasi persoana, o mie de coafuri: Andreea Berecleanu

Are 39 de ani, este mama a doi copii si arata impecabil. Andreea Berecleanu este o femeie extrem de discreta care poate ca ar trece usor neobservata daca nu ar fi si foarte frumoasa. Si pentru ca parul este unul dintre atuurile ei, iata cateva dintre coafurile care te pot inspira oricand:

Mereu altfel. Cam asa poate fi sintetizat stilul in care alege sa se coafeze prezentatoarea stirilor de la ora 19.00, de la Antena 1. Cu parul lasat liber, drept sau cu bucle, cu el prins lejer sau bine strans, parul Andreei Berecleanu este mereu motiv de admiratie pentru toti cei care o urmaresc. Spre deosebire de „rivala” sa, Andreea Esca, cea care a consacrat pur si simplu o singura coafura, cea bob, Berecleanu reuseste insa sa obtina look-uri diferite aproape in fiecare seara.

Bucle libere

Carare pe mijloc si bucle largi. Este, probabil, imaginea care iti vine cel mai usor in minte atunci cand te gandesti la frumoasa prezentatoare. Un stil clasic, simplu si deopotriva elegant. Nu este o coafura pretentioasa si o vedem adesea adoptata chiar si de vedetele de la Hollywood atunci cand pasesc pe covorul rosu.

 

Continuarea articolului si foto pe acasa.ro 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *