Search for content, post, videos

5 pasi pentru o coada de cal perfecta

Coada de cal e mereu in tendinte si se preteaza atat la tinute casual, de mers la shopping sau la piata, cat si la ocazii elegante.

In plus, o faci in doi timpi si trei miscari!

1. Textura parului

Parul uns nu e o problema, dimpotriva! Sebumul secretat de glandele sebacee face ca parul sa fie mai usor de manevrat, asa ca la 2-3 zile de la spalare poti linistita sa-ti faci o coada de toata frumusetea.

Aplica mai intai un gel sau o crema anti-electrizare, pentru ca fiecare firicel sa stea la locul lui, si intinde parul cu o perie circulara si cu foehnul fixat pe temperatura mica. Nu-ti mai ramane decat sa-ti prinzi pletele in coada cu un elastic simplu.

PONT: Pentru un look mai pretentios, ia o suvita subtire din coada, infasoara elasticul si ascunde capatul suvitei sub el.

2. Pozitia cozii

Locul unde pozitionezi coada are si el importanta, deoarece iti avantajeaza, sau dimpotriva, iti dezavantajeaza frumusetea sitrasaturile fetei.

O coada joasa pune in valoare maxilarul si gatul, iar o coada aliniata la nivelul urechilor le scoate pe acestea in evidenta.

In cazul in care vrei sa obtii un look tanar si fresh, prinde coada la nivelul ochilor sau mai sus – astfel alungesti fata si atragi atentia asupra privirii.

VEZI CARE SUNT CEILALTI PASI, PE COSMOPOLITAN!

 

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *