Search for content, post, videos

Vladimir Gaitan marcheaza o noua colaborare cu fiica sa

Cu toate ca una dintre cele mai mari dorinte ale reputatului actor Vladimir Gaitan a fost aceea de a-si tine fiica departe de lumea actoriei, Gloria Gaitan a manifestat inca de mica un interes aprins pentru scena si i se va alatura din nou tatalui sau pe marile ecrane, de aceasta data din 17 februarie, in Ultimul corupt din Romania.

Daca Vladimir Gaitan isi reia cu succes rolul din Poker, cel al unui eminent chirurg plastician, care acum a ajuns Ministrul Sanatatii, fiica sa Gloria o interpreteaza cu succes pe asistenta sa de nadejde.

Despre experienta filmarilor la Ultimul corupt din Romania, alaturi de Gloria Gaitan, actorul a  declarat : ,,Intotdeauna colaborarile cu propriul copil sunt cele mai grele, pentru ca pe langa emotiile personale intervin si cele pe care le ai si pentru copil. Experienta colaborarii impreuna in piesa Soare pentru doi, pe scena Teatrului de Comedie, ne-a fost de mare ajutor si la filmarile pentru Ultimul corupt din Romania, cu toate ca aparitia Gloriei de aici este mai putin semnificativa. Este o bucurie pe care o ai ca parinte ca propriul copil sa–ti tina replica si sunt extrem de mandru si fericit ca am avut ocazia sa fiu cu ea in cadru”, informeaza intr-un comunicat de presa MediaPRO Distribution.

Personajul interpretat de Vladimir Gaitan, chirurgul estetician Horia Vrabete devine un excentric in Ultimul corupt din Romania. Si el e promovat in functie, ajunge sa pretuiasca „o mancare buna, un vin bun”, dar cel mai mare capriciu este masina de serviciu: un Ferrari cu girofar.

„Mi-a fost foarte greu sa ma ridic din Ferrari, nu mi-as lua niciodata, e o masina fioroasa pentru un om de varsta mea. Dar trecand peste gluma, sigur ca pentru excentricitatea personajului este o provocare placuta si m-a amuzat.”, a concluzionat Vladimir Gaitan.

O productie MediaPro Pictures, lungmetrajul Ultimul corupt din Romania este regizat de Sergiu Nicolaescu si are la baza un scenariu semnat de Adrian Lustig. Din 17 februarie, filmul va fi distribuit  de MediaPro Distribution, in cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex – Baneasa, Odeon Cineplex Cluj, Cityplex (Bucuresti, Constanta, Brasov si Tulcea), Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Arad, Galeria Arad, Bacau, Braila, Baia Mare, Timisoara, Pitesti, Targul Mures), Cinema Premiera (Ploiesti), Grand Mall Cinema (Satu Mare), Cinema Cortina (Oradea), Patria (Craiova), Centrul Cultural Eugen Ionescu (Slatina) si Victoria (Iasi).

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *