Search for content, post, videos

VIDEO In noul lor single, fetele de la Amadeus dezvlauie un secret din viata lor personala! Vezi care e acela!

In aceasta toamna, fetele de la Amadeus s-au hotarat sa-si dezvaluie publicului partea lor romantica, iar piesa pe care tocmai au lansat-o zilele trecute in direct la emisiunea “Neatza cu Razvan si Dani” este despre cuplurile care se iubesc cu adevarat si despre importanta increderii intr-un cuplu.

“Am simtit nevoia sa facem un cantec despre iubire si incredere, asa cum avem norocul sa o traim fiecare dintre noi patru. Asta este secretul longevitatii noastre si in viata personala si in cea profesionala“, spun ele.

De 12 ani, de cand canta impreuna, fetele n-au fost niciodata implicate in vreun scandal si si-au pastrat intotdeauna viata amoroasa la distanta de ochii presei. Desi au o viata artistica foarte plina si calatoresc mult, au reusit sa-si pastreze echilibrul in cuplu.

Pentru noi familia si persoanele dragi au prioritate in viata noastra, pentru ca pana la urma ei ne dau energia de a merge mai departe”, au explicat componentele trupei Amadeus.

Andreea, Alexandra, Patricia si Cristina au cantat in premiera la emisiunea matinala a Antenei 1 varianta instrumentala a piesei CONFIDE IN ME, urmand ca in curand sa o lanseze si pe cea cu voce. Pentru acest single au colaborat cu acelasi Xenti Runceanu, compozitorul si producatorul muzical al trupei Amadeus din 2010.

VIDEO

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *