Search for content, post, videos

VIDEO Fetele de la Amadeus i-au „copt” o surpriză lui Xenti Runceanu

Emisiunea radio „Ora de kempo” cu Amatto Zaharia, le-a avut ca invitate la cea mai recentă ediție pe componentele trupei Amadeus: Andreea, Alexandra și Cristina. Singura absentă a fost Patricia, violoncelista formației instrumentale, aceasta fiind în vizită la părinții ei, undeva în zona Buzăului. 

După ce au avut parte de primul lor antrenament de kempo, fetele au venit la emisiunea radio a profesorului Amatto Zaharia pentru a îi împărtăși acestuia impresiile lor despre unul din cele mai iubite sporturi de contact din lume. „La kempo, am folosit mușchi de care nici nu știam că există. Ne-a plăcut foarte mult. Abia așteptăm să încercăm din nou”, a sintetizat Andreea experiența kempo.

Ajutate de „complicele” Amatto Zaharia, fetele au profitat de prezența lor la postul de radio Activ eFeM, pentru a îi ura lui Xenti Runceanu, fratele Andreei, un călduros la mulți ani, având în vedere că acesta împlinise cu o zi înainte vârsta de 36 de ani.

Cu această ocazie, fetele i-au dedicat piesa „Today is my birthday” pe care chiar Xenti a compus-o pentru Amadeus pentru a fi interpretată alături de cântăreața Claudia Cicone.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *