Search for content, post, videos

Un loc din Romania, in topul celor mai infricosatoare destinatii din lume

Padurea Hoia-Baciu a ajuns din nou în atenția mass-media straine, in postura de atractie turistica „bantuita”.

De data aceasta este rândul celebrului BBC să o nominalizeze printre cele mai înfricoșătoare păduri, în secțiunea de călătorii a site-ul său.

Nu demult într-un top al celor mai înfrocoşătoare păduri din lume, realizat de publicaţia americană Travel and Leisure, pădurea din Cluj intra în acest top, alături de păduri din Japonia, Germania sau Anglia.

Iată cum descriu englezii acest loc de la noi din ţară:„Pădurea Hoia-Baciu din Transilvania a atras o atenție nedorită de peste o jumătate de secol. Localnicii din apropiere susțin că pădurea – care are o poiană circulară în centru – este un portal, iar cei care trec prin el s-ar putea să nu se mai întoarcă niciodată”, scrie site-ul BBC. „Oricine supraviețuiește relatează despre stări de anxietate și greață pe care le-a avut cât timp a stat acolo. Copacii, despre care se spune că altădată erau drepți și înalți, sunt acum răsuciți, cu noduri”, completează descrierea înfricăşătoare redactorii BBC.

Alături de Hoia-Baciu, între cele mai înfricoșătoare păduri din lumea mai figurează Aokigahara, din Japonia, Pădurea Neagră, din Germania, Isla de las Munecas, din Mexic, și Whychwood, din Anglia.

VEZI AICI MAI MULTE LOCURI INCREDIBI DE INSPAIMANTATOARE, DE VIZITAT!

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *