Search for content, post, videos

“Twin Peaks” revine pe micile ecrane in 2016

Serialul “Twin Peaks” creat de Mark Frost si David Lynch, cu actorii Kyle MacLachlan, Michael Ontkean si Mädchen Amick in rolurile principale, difuzat din 1990 pana in 1991 la postul american ABC, va avea parte de o continuare a evenimentelor din seria originala, conform celor mai noi informatiilor oferite de regizorul David Lynch si revista Variety.

In ultimii ani, in presa de peste ocean, au circulat multe informatii cu privire la revitalizarea acestui proiect. Unele publicatii au raportat intarzieri si probleme de productie, altele au informat publicul ca serialul nu va fi produs niciodata.

In 2016 se anunta o relansare a serialului “Twin Peaks” pe programul de televiziune prin cablu Showtime, care detine in portofoliu si alte seriale de succes ale momentului, cum ar fi “Homeland”, “The Borgias”, “Californication”, “Dexter”, “Nurse Jackie”, “Masters of Sex” si “The Tudors”.

In prezent, David Lynch si Mark Frost lucreaza la scenariul primului sezon ce urmeaza sa fie regizat de insusi regizorul american in varsta de 68 de ani, cunoscut pentru filmele sale iesite din tipare, cum ar fi “The Elephant Man” (1980), “Blue Velvet” (1986), si “Mulholland Drive” (2001).

Premiera de la inceputul lui 2016 va coincide cu celebrarea a 25 de ani de la sfarsitul seriei originale in 1991, cand s-a hotarat abandonarea proiectului.

In noul serial “Twin Peaks” actiunea are loc in prezent, iar evenimentele petrecute (in poveste), dupa ce s-a terminat serialul in 1991 vor fi dezvaluite pe parcursul sezonului doi. Mark Frost a tinut sa mentioneze ca noul serial nu va fi o reecranizare sau un nou inceput, dar se va arata ca personajele principale au fost marcate de trecerea timpului.

Continuarea pe Roevents.ro

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *