Search for content, post, videos

Trucuri care va vor salva ziua intr-o clipa

Stiti despre Legea lui Murphy? Se spune ca lucrurile cele mai neplacute si neasteptate se intampla cand ne grabim. De exemplu, aveti doar 20 de minute inainte de o intalnire importanta … si fermoarul de la blugii tai se rupe. Tricoul tau favorit este incretit. Bluza ta alba este patata cu concealer. Teribil, nu-i asa?

Dar noi stim cum sa ne ocupam de acest tip de probleme si iti vom spune despre cateva trucuri care te vor ajuta sa fii intotdeauna la timp.

1. Pentru a trasa coditele rapid si uniform, da cu tus pe o agrafa de par si atingeti coltul ochiului cu el.

2. Pentru a va vopsi parul in diferite culori, puteti utiliza farduri de pleoape. Sunt inofensive si pot fi usor spalate cu sampon.

3. Puteti folosi paine pentru a scapa de praful de pe picturi. Spre deosebire de un burete, painea nu va deteriora panza si va mentine vopseaua intacta.

4. Este nevoie de doar 7 minute pentru a repara fermoarul de la blugi. Doar taiati o mica bucata aproape de partea de jos, puneti glisorul inapoi si fixati-l cu o agrafa sau o ata.

5. Pentru a gasi blugi in dimensiunea dvs. fara a-i proba, utilizati antebratul pentru a masura latimea lor.

6. Daca copilul dvs. a desenat pe perete cu creioane cerate, este nevoie de doar cateva secunde pentru a curata peretele cu un uscator de par.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *