Search for content, post, videos

Tricourile de damă – 3 idei pentru a alege imprimeuri inspirate şi moderne

Tricoul de damă reprezintă piesa care se va potrivi oricărui tip de ţinută de zi, abordărilor sport, casual, effortless şi chiar office. Varietatea de modele te va ajuta să descoperi varianta potrivită preferinţelor tale în materie de outfit, indiferent de sezon sau de context. Realizate din fibre plăcute şi confortabile, imprimate, accesorizate şi colorate, tricourile vor puncta întotdeauna nota personală a look-ului tău, ajutându-te să ieşi din anonimatul vestimentar.

Tricourile de damă potrivite outfit-urilor tale

Ţinutele de damă pe care le abordezi pe durata unei zile, pot fi extrem de variate, caracteristicile acestora fiind dictate de contexte, evenimente, cadre şi activităţi diferite. În orice ţinută de zi poate fi inclus cu succes un model modern, comod şi practic, din variata gamă de tricouri dama pusă la dipoziţie pe MODIVO. Tricoul a depăşit de mult timp simpla abordare basic sau sport, ajungând astăzi să se bucure de multă atenţie din partea designerilor vestimentari şi a creatorilor de haine.  

Imprimeul, un plus adus tricourilor de damă

Imprimeul este caracterizat drept un model desenat. De modul în care sunt combinate nuanţele şi tonurile, depinde aspectul imprimeului, evident, un rol important în obţinerea unui rezultat fascinant, revenind conturului pe care culoarea îl umple. Astfel, datorită imprimeului,  un tricou de damă poate deveni o piesă vestimentară foarte bine cotată. Tricoul imprimat capătă personalitate, un aspect unic pe care îl va transfera ţinutei tale, dacă ştii cum să îl porţi, dacă îl combini inspirat şi dacă îl accesorizezi inspirat cu posete Guess, curele de pantaloni, bijuterii sau eşarfe colorate.

Cum îţi alegi tricoul imprimat

Imprimeurile se bucură de multă apreciere în ultimii ani. Astfel, şi tricourile imprimate au devenit preferatele doamnelor şi domnişoarelordându-le acestora posibilitatea de a-şi crea look-uri originale, de a-şi exprima personalitatea prin ţinută, dar şi de a-şi asigura un outfit comod şi versatil. Alege îndrăzneţ, combinând imprimeurile în cele mai interesante modalităţi. 

Creează-ţi ţinute echilibrate!

Pentru  a asigura un echilibru cromatic, combină tricoul de damă imprimat cu piese vestimentare uni, evitând astfel o aglomerare obositoare de culori. De asemenea, alege ca celelalte piese să aibă o croială simplă şi redusă, potrivindu-se foarte bine fustele drepte, pantalonii simpli sau salopetele cu bretele. 

Portrait of beautiful young Asian woman in striped t shirt sitting in chair against background of bookcases in library or business office

Alege imprimeul potrivit siluetei şi staturii

Dacă ai o siluetă generoasă, îndreaptă-ţi atenţia spre imprimeuri plasate pe verticală, creând astfel efectul vizual de alungire. Dacă eşti minionă, tot acest truc te va ajuta să pari mai înaltă. Dacă eşti foarte înaltă şi vrei să limitezi acest aspect, poartă un tricou cu imprimeu plasat orizontal, unul generos şi plin de culoare sau forme cu volum. În cazul în care ai o siluetă atletică, poţi alege orice tip de imprimeu.

Tricoul de damă – Bază pentru ţinute, în orice sezon

Tricoul prezintă avantajul de a putea fi inclus în ţinutele feminine, în orice sezon. Vara se va constitui în piesă unică, alături de fuste şi pantaloni, iarna va fi piesă basic, purtată pe sub alte haine, iar în perioadele de tranziţie, primăvară-vară, va putea forma outfit-uri foarte moderne, alături de jachete din blugi, geci de piele, veste tricotate sau bolerouri comode. Pentru a te asigura că faci combinaţii vestimentare echilibrate, nu ezita să te delectezi cu 5 sfaturi despre cum să porţi o jachetă de blugi pentru femei, alături de piesele vestimentare şi accesoriile preferate.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *