Search for content, post, videos

Trebuie sa stii asta! Ce inseamna daca visezi ca-ti moare un parinte!

Se spune ca nu exista ceva mai dureros decat pierderea unei persoane dragi, iar sa visezi acest lucru poate fi extrem de coplesitor. De aceea, daca ai avut un cosmar in care iti pierdeai un prieten drag sau un parinte, iti propunem sa descoperi semnificatia unui astfel de vis, ca sa nu mai treci prin momente delicate.

Conform specialistilor, tot ceea ce visam noaptea sunt roiectii ale mintii noastre si manifestari chimice ale creierului. Visele tragice semnifica, de cele mai multe ori, temerile pe care le avem in viata cotidiana sau situatiile stresante in care ne aflam.

Asadar, conform acestora, anumite mesaje din timpul viselor noastre pot deveni adevarate premonitii, iar cele mai dureroase experiente in ceea ce priveste visele este, fara doar si poate, pierderea unei persoane dragi. Totusi, se pare ca n-ar trebui sa dramatizezi.

De cele mai multe ori, atunci cand visezi ca pierzi pe cineva drag esti afectat si suferi teribil, insa n-ar trebui sa ti se intample asta.

Daca visezi ca-ti moare un parinte, in viata reala acest lucru s-ar putea traduce prin faptul ca treci printr-o transfomare majora si importanta si ca relatia cu parintii tai intra intr-o noua etapa.

Ba mai mult, ar putea insemna ca te confrunti cu probleme pe care reusesti cu greu sa le gestionezi ori ca pur si simplu iti schimbi viziunea despre viata ori modul in care privesti lucrurile. Ba mai mult, neputinta ta in fata mortii celui drag semnifica pragul pe care nu reusesti sa-l treci si ca in sinea ta te consumi enorm pentru acest lucru.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *