Search for content, post, videos

Topul destinatiilor turistice strict interzise femeilor

Intr-o epoca In care turismul pare sa nu mai cunoasca limite, mai exista Inca destinaţii carora femeilor le sunt interzise, din motive de natura religioasa sau care ţin de tradiţiile locale.

Aceste sunt locuri In care femeile nu vor avea niciodata acces.

Muntele Athos

Muntele Athos, din Grecia, este unul dintre locurile In care inegalitatea de sexe se aplica In detrimentul femeilor. Mai mult, aceasta restricţie se aplica si In cazul femelelor din anumite specii de animale domestic.

Cunoscuta printre credinciosi si ca “Muntele Sfant”, regiunea cuprinde o parte dintr-o peninsula a Macedoniei si din regiunea muntoasa a Greciei. Ţinutul are autonomie, iar aici nu intra decat barbaţii care au un permis special, deoarece locul este destinat calugarilor ortodocsi.

Arabia Saudita

Daca esti femeie si vrei sa intri In Arabia Saudita de una singura, ar fi cazul sa stii ca este mai usor sa ajungi pe Marte decat In aceasta ţara. Turistele neInsoţite nu au voie sa intre aici.

Singura modalitate prin care femeile straine pot intra in aceasta ţara este ca ele sa fie Insotite de o ruda de sex masculin. Aici, femeile au nevoie de permisiunea barbaţilor pentru aproape orice.

Vezi aici continuarea

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *