Search for content, post, videos

Top 10 destinatii de neuitat pentru vacanta de primavara

Pentru turiştii care caută preţuri accesibile, mulţimi nu foarte aglomerate şi vreme plăcută, primăvara este perioada ideală pentru organizarea de călătorii.

Temperaturile sunt suficient de ridicate pentru plimbări plăcute, festivalurile de sezon sunt în plină desfăşurare, iar vegetaţia aflată la apogeu transformă orice vacanţă într-una prolifică din punct de vedere al fotografiilor. Vă prezentăm o listă cu cele mai frumoase locuri de văzut primăvara, potrivit National Geographic şi The Independent.

1. Festivalul Holi din Jaipur, India

Jaipur este capitala statului indian Rajastan şi este supranumită “oraşul roz” datorită clădirilor din terracotta. Aici se desfăşoară în fiecare primăvară “Holi” – un festival hindus al culorilor sărbătorit de oameni prin aruncarea de pulberi şi de apă colorate unii în alţii.

2. Waikato, insula de nord din Noua Zeelandă

Teren arabil, plaje cu nisip negru, munţi vulcanici şi peşteri pot fi admirate în locul cunsocut mai ales pentru faptul că aici se află unul dintre platourile de filmare folosite în trilogia „Stăpânul Inelelor” şi în Hobitul.

VEZI AICI CONTINUAREA

 

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *