Search for content, post, videos

Tehnica SPL – cea mai noua tehnologie pentru realizarea epilarii definitive

Constituit din 5 impulsuri de energie consecutive si constante, de aceeasi intensitate, este eliminata posibilitatea oricarei arsuri, dovendindu-se astfel siguranta echipamentelor.

Lumina pulsata este extrem de eficienta, atat in cazul epilarii definitive cat si in cazul fotoregenerarii celulare. Tehnica folosita in epilarea definitiva este una noninvaziva, in timpul emisiei de lumina se poate simti o usoara senzatie de caldura sau piscatura.

Procedura nu este dureroasa, dar senzatia difera de la o persoana la alta, in functie de culoarea pielii, de densitatea firelor de par si de gradul de sensibilitate al fiecarei persoane in parte. Cu cat densitatea firelor de par este mai mare, cu atat suprafata pielii se va simti mai incalzita. Deci durerea va fi mai mare unde densitatea parului este mai mare.

Un ciclu de tratament este alcatuit din mai multe sedinte (de la 4 la 8 sedinte), in functie de tipul firului de par, efectuate la anumite intervale de timp.

Recomandari inaintea realizarii sedintei de epilare:

-nu este recomandata expunerea la soare cu cel putin 4 saptamani inaintea tratamentului;

-nu este recomandat epilatul cu ceara sau smulgerea firelor de par prin alte metode, cu 3 saptamani inainte;

-nu este recomandata folosirea luminii in cazul femeilor insarcinate, diabeticilor, a prezentei tumorilor, epilepsiei si a unor patologii dermatologice.

Principiul de baza al metodei SPL de epilare definitiva

Lampa cu lumina intens pulsata emite pulsuri care sunt absorbite de melanina continuta in firul de par. Aceasta absorbtie incalzeste firul ( la aproximativ 72 grade Celsius ) si este astfel transmisa in folicul. In acest fel sute de foliculi sunt distrusi la un flash de lumina, dupa care firele cad, se desprind, in aproximativ 15 zile.

Pentru a observa rezultatele, specialistii nostri recomanda efectuarea unei sedinte test cu SPL pe o axila; dupa o perioada scurta de timp incep sa se vada diferentele ce apar intre cele doua axile, cea epilata si cea neepilata.

De ce, aparent, epilarea nu este definitiva dupa o singura sedinta?Firul de par creste in trei faze: anagena, catagena si talogena; pe corp firele sunt in diferite faze de crestere. Doar in faza anagena firul de par este in contact cu radacina lui si deci numai acela va fi afectat de lumina pulsata. In faza catagena firul de par nu se mai afla in contact cu radacina sa, dar nici nu se poate face diferenta de firul de par activ . Faza finala se numeste faza telogena, in timpul acestei faze foliculul firului de par este in pauza de crestere iar parul mort incepe sa iasa din piele si sa cada. Caderea parului este finalizata atunci cand dedesubt incepe sa creasca fire noi de par, incepandu-se faza anagena pentru acestea. Astfel, este imposibil sa obtii rezultate 100 % perfecte sau care sa dureze o viata intreaga.Rezultatele si numarul sedintelor de care este nevoie depinde de la individ la individ si de zona care este tratata, pentru mentinerea rezultatului fiind necesara o noua sedinta intre 6 si 12 luni.

Impulsul IPL vs. SPL 

SPL este constituit din 5 impulsuri de energie consecutive si constante, de aceeasi intensitate.

Cu un control si o siguranta imbunatatite au facut ca lumina sa fie un vector indispensabil pentru anumite tratamente, de exemplu laserul, lumina pulsata, ultravioletele, cromoterapia etc.

    

Rezultate reale post-tratament In aceasta lume a esteticii, parul nedorit, petele, vasele superficiale de sange sau semnele de imbatranire pot fi atenuate sau eliminate prin expunerea repetata la impulsuri de lumina filtrata.Aparatele Yperion sunt dedicate pentru doua functii majore: fotoepilare si fotoregenerare, cu rezultate spectaculoase inca de la prima sedinta.    

 

Detalii tratament   

Tratamentele cu SPL pentru epilare isi propun sa distruga foliculul pilos prin incalzirea selectiva a fiecarei tije de par pana la o temperatura de 70°C.

Distrugerea permanenta a parului si protejarea simultana a tesutului inconjurator este o sarcina dificila. In timpul depilarii optice se ating temperaturi care asigura denaturarea proteinelor in celulele ce inconjoara foliculul.

Un tratament conduce in medie la o reducere in numarul de fire temporara in medie cu 70% pentru 3 luni si 15-30% reducere permanenta in numarul de fire. Fiecare tratament suplimentar conduce la o reducere aditionala de 15-30%.

Procedura nu este dureroasă deloc, desi, în functie de piele, densitatea firului de par sau sensibilitatea fiecarei persoane, senzatia poate diferi. Pentru că totusi este vorba despre o lumina pulsata, care ar putea deranja, atat operatorul, cat si clientul vor purta ochelari speciali, astfel incat vederea sa le fie protejata.Stiinta a descoperit ca lumina cu spectrum intre 400 si 1000 de nanometri are efecte fantastice asupra pielii, dand maxima energie celulelor ce duce la o foarte mare imbunatatire a sanatatii si calitatii tenului! Astfel metabolismul intracelular este mult intensificat, iar sintetizarea fibroblastelor ca elastina si colagenul este accelerata. Cercetatorii Yperion au pus aceasta lumina filtrata intr-un aparat numit OR-LIGHT atat pentru epilare definitive, cat si pentru fotoregenerare, beneficiile ei putând fi folosite pentru diferite obiective: fotolifting si depigmentare.

Elos Beauty Center vine in sprijinul clientilor cu tratamente revolutionare pentru ingrijirea si tratarea pielii, de top la nivel mondial.

La Elos Beauty Center puteti  beneficia de tratamente faciale si corporale realizate cu 5 dintre cele mai performante echipamente din lume in remodelare corporala, tratarea vergeturilor, epilare definitiva si intinerire faciala fara injectii sau laser.Situat in inima Bucurestiului (Intrarea Aviator Theodor Iliescu, nr. 2, parter, colt cu Dorobanti, nr. 6), ELOS te invita sa scapi de parul nedorit rapid si sigur, gratie celei mai populare tehnologii a momentului. Marca Yperion Technology, aparatul se numeste Or-Light, foloseste tehnologia SPL si este unic in Romania, iar rezultatele sunt spectaculoase. Este dovedit ca inca de la prima sedinta dispar 70%-80% din firele de par nedorite! 

Constituit din 5 impulsuri de energie consecutive si constante, de aceeasi intensitate, este eliminata posibilitatea oricarei arsuri, dovendindu-se astfel siguranta echipamentelor.

Yperion Technology foloseste ultima tehnologie de lumina pulsata. Impulsurile de lumina sunt distribuite direct catre foliculii de par cu suficienta energie, pentru a slabi radacina fara a afecta zona inconjuratoare. SPL este indicat in cazul zonelor extinse precum picioare, brate, axila, linia bikinilor, spate si piept precum si anumite zone ale fetei.

 

loading...
<

1 comment

  • <cite itemprop="author">pasqualyna</cite>

    Timpul trece ! Daca vrei oportunitatea unui venit suplimentar, iata :Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice. Avem nevoie colegi ambitiosi,cu vise si dorin?a de independen?a financiara ! Nu este necesara experienta. Oferim pregatire si suport profesional,pana in punctul in care veti reusi sa va descurcati singuri,in aceasta activitate profesionala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Oferim alte detalii la adresa de email:doinagolpoian@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *