Search for content, post, videos

Te recunosti? Iata care sunt frazele care au schimbat vieti pentru totdeauna

Fiecare dintre noi are o poveste in urma careia a invatat o lectie de viata. Este vorba despre intamplari ce au ramas bine intiparite in minte ori fraze care de asemenea au fost memorabile, iar in urma acestora viata li s-a schimbat.

Asadar, daca vrei sa descoperi povestile altora, afla marturisirile unor oameni simpli, care si-au schimbat vietile in urma unor intamplari pe cat de banale, pe atat de memorabile, potrivit secretele.com.

“Cand aveam 10 ani, parintii m-au rugat sa spal vasele. Eu ma grabeam sa merg la joaca si am spart ceainicul, iar in imaginatia mea copilaroasa costa o suma imensa. Prinzand la curaj, am mers la tatal meu si cu ochii in lacrimi mi-am recunoscut vina.

Tata m-a privit si mi-a raspuns:

– Greselile se intampla atunci, cand faci ceva. Nu iti fa griji pentru asta.

Aceste cuvinte s-au asezat atat de adanc in creierul meu, incat chiar si acum imi amintesc de ele.”

“Aveam 13 ani cand incercam sa o invat pe sora mea, in varsta de 6 ani sa sara in piscina. Nu departe de noi inota o doamna de vreo 60 de ani. La un moment dat nu am mai rezistat si am inceput sa ii impun sa sara in apa, iar ea a strigat:

– Nu pot! Imi este frica!

Atunci doamna a inotat spre noi, a ridicat pumnul in sus si i-a spus:

– Fie si cu frica, trebuie sa o faci!

Asta s-a intamplat cu 35 de ani in urma, dar eu inca nu am uitat acest caz. A fost ca o revelatie pentru mine caci acum cred ca trebuie sa actionezi intr-un fel, indiferent de frica!”

“Odata am intalnit un om in scaun cu rotile. L-am intrebat daca il limiteaza atat de mult scaunul, iar el mi-a raspuns:

– Eu nu sunt limitat de scaun, el este cel care imi daruieste libertatea. Daca nu ar fi scaunul cu rotile, as fi imobilizat la pat si niciodata nu mi-as fi parasit camera.

O viziune uimitoare despre lume!”

“Cand eram tanar, voiam sa ma despart de prietena mea. Atunci i-am spus, ca pur si simplu vreau sa gasesc persoana potrivita. Ea mi-a raspuns ca toti isi doresc sa gaseasca persoana potrivita, dar nimeni nu doreste sa devina acea persoana. Cuvintele ei m-au oprit sa fac o prostie.”

“Poti sa te consideri adult, atunci cand nu mai simti nevoia sa demonstrezi ca ai dreptate, omului care greseste.”

“Niciodata nu le spune altora despre neajunsurile tale. Lasa-i pe oameni sa judece singuri, daca le ai sau nu.”
Tu ce lectie de viata ai?

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *