Search for content, post, videos

Support the music! Cum să ajuți un artist în doi timpi și trei mișcări:

 
CE: PR gratuit, consultanță, sprijin.
CUI: Proiectelor noi de muzică (producători, DJ, band-uri)
PENTRU: Susținerea necondiționată a muzicienilor, mai ales a celor aflați la început de drum, cu posibilități financiare reduse
CUM: O selecție subiectivă a propunerilor trimise pe mail, o dată pe lună și sprijin în funcție de disponibilitatea curentă.
 
Pe Edvigia și Dana le leagă aceeași dată a nașterii, 13 ianuarie, precum și colaborarea cu Gojira. În timp ce Dana colaborează cu Les Elephants Bizarres sau pentru spectacolul Șamanul Mut, dar a lucrat mai mulți ani pe zona de underground – evenimente (Street Heroes), – cluburi (Atelierul de Producție, Colectiv), – artiști (Gojira, Kazi Ploae, Chimie, și mulți alții), scrie la revista SUB25 și a dezvoltat diverse proiecte independente, Edvigia activează în mainstream alături de Delia, Gojira & Planet H,  Andreea Popescu, Ioana Anuță și a colaborat de-a lungul timpului cu Corina, Elena Gheorghe, Lavinia Pirva etc. Împreună pun la bătaie resurse prin prieteni, amici, cunoștințe și contacte pentru a ajuta tinerii artiști talentați să depășească barierele impuse de media pentru newcomeri. 
 
Tot ce trebuie să faceți este să trimiteți un mail la edvigia@yahoo.com sau danaberghes@gmail.com cu subiectul “Support the music” în care să ne spuneți despre voi, link-uri de youtube, facebook-uri, să ne atașați un demo, niște poze și să lăsați un număr de contact. Noi vă contactăm dacă ne place de voi și ne apucăm de treabă!
ddd
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *