Search for content, post, videos

Stefan, soferul drogat care si-a ucis iubita intr-un cumplit accident, are nevoie disperata de ajutor! A ramas fara un picior, insa starea lui e in continuare critica

Stefan Tudor Carja, soferul drogat care a produs cumplitul accident de la Cluj, in care a murit Gabi Ripan, are nevoie disperata de ajutor. Prietenii fac apel pe retelele de socializare pentru a-i salva viata.

Tanarul s-a urcat la volan sub influenta substantelor interzise, a produs un accident cumplit in care iubita lui a murit pe loc si el a ramas fara un picior. Medicii au reusit sa-l stabilizeze, insa starea lui este in continuare critica si are nevoie de sange.

„Cine vrea si poate sa doneze sange pentru Carje Stefan Tudor, grupa A2 pozitiv sau 0, o poate face pe strada Nicolae Balcescu, nr 18, intre orele 7:30 – 13:00 si sa spuna ca vrea sa doneze pentru pacientul respectiv!”, este unul din mesajele distribuite masiv pe retelele de socializare.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In momentul accidentului, Stefan conducea masina de lux a iubitei sale, Gabriela Ripan (20 de ani), primita cadou de la parintii sai de majorat. Baiatul, aflat sub influenta substantelor psihoactive, a pierdut controlul volanului si s-a lovit violent de un stalp.

Fata era stundenta la Facultatea de Stiinte Economice. Aceasta a murit pe loc, fiind prinsa intre fiarele masinii care s-a rupt in doua, la impactul violent cu stalpul. Soferul a supravietuit, dupa ce a fost aruncat zeci de metri din masina.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *