Search for content, post, videos

Sindromul Barbie, o pasiune bolnava a fetelor de a se deghiza in clone ale papusilor celebre

Cea mai recenta nebunie pe Internet este cea a galeriilor foto cu fetite inca adolescente care se imbraca si se machiaza perfect, reproducand imaginea unor papusi celebre, in special pe cea a consacratei Barbie. Dakota Rose, cunoscuta deja de catre fanii ei de pe Internet ca vedeta cu numele de Kota Koti, a primit cele mai multe vizite si aprecieri pentru clona perfecta perfecta a celebrei papusi Barbie.

Cu ochii ei albastri, larg deschisi, cu buzele perfect conturate ca un arc al lui Cupidon si cu o fata de portelan din cel mai fin, Kota Koti se bucura deja de o audienta globala, desi in majoritatea inregistrarilor video pe care le posteaza pe YouTube, fetita ramane tacuta, in timp ce pe banda apar scrise sfaturile ei despre cum trebuie sa aplici produsele cosmetice, cum sa te coafezi sau cum sa te imbraci ca sa arati dupa ultima moda.

De obicei, aplic ceva luminos. O sa port numai asta la club, la un eveniment de seara, scrie in banda filmuletului sau de 6 minute, in care ea da sfaturi despre machiajul de seara.Kota Koti este extrem de populara in Asia. Stilul ei pare inspirat din cultura japoneza, in care ochii mari si bine conturati si parul lung si intins perfect sunt trasaturile-cheie ale frumusetii.

Nu se stie insa ce varsta ar putea avea Dakota. Unii cred ca ar putea avea chiar intre 16 si 18, iar altii cred ca ar fi mult mai mica si se crede ca ar fi de pe coasta de vest a Statelor Unite.

Dar in ciuda succesului ei, unii dintre cei care i-au vizionat inregistrarile au avertizat ca aceasta atitudine ar putea incuraja sexualizarea copiilor. Exista un risc foarte mare ca fetitele sam fie influentate de Dakota, scrie o publicatie online din Bolivia, Opinion.com.bo, citat de Daily Mail.

Citeste articolul intreg, pe www.rtv.net

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *