Search for content, post, videos

Simplu si rapid de gatit! Ciuperci umplute de post cu legume

Daca ai ramas in pana de idei iti recomandam ciupercile umplute de post cu legume. Sunt delicioase, se prepara rapid si, mai mult de atat, ai nevoie de cateva ingrediente.

Ingrediente necesare pentru ciuperci umplute de post cu legume:

– 800 de grame de ciuperci curatate de coaja si de codite
– 200 de grame de pesmet proaspat, de casa
– doua lingurite de pesmet proapat, de casa
– trei catei de usturoi
– un morcov
– un ardei
– o ceapa
– o legatura de patrunjel
– trei linguri de ulei de masline
– sare
– piper

Mod de preparare:

Curata ciupercile si pastreaza jumatate dintre codite, pentru a le marunti ulterior.

Prajeste 4-5 felii de paine, dupa care marunteste-le cu ajutorul robotului de bucatarie.

Amesteca pesmetul cu oregano, separa 3-4 linguri din pesmet, dupa care toaca marunt celelalte legume.

Citeste si: Simplu si rapid de gatit – friptura cu ciuperci

Frige legumele, chiar si coditele ciupercilor, in uleiul de masline incins, insa inainte de asta caleste ceapa maruntita, usturoiul si legumele. Nu uita sa adaugi si pesmetul si oregano, precum si patrunjelul maruntit.

Condimenteaza cu sare, piper si alte condimente favorite, dupa care umple ciupercile cu legumele si pesmetul.

Dupa ce ai asezat ciupercile in tava presara un pic de pesmet. Da ciupercile la cuptor pentru 20-25 de minute, pana cand se vor rumeni bine.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *