Search for content, post, videos

Show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” ar putea DISTRUGE PSIHIC vedetele: „Vor rămâne cu SECHELE”

„Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, reality show care a avut premiera luni, la ProTV, a reuşit să stârnească interesul publicului larg. Criticat de unii, iubit de alţii, experimentul de televiziune a atras şi atenţia psihologilor. Luiza Udrea (foto dreapta), psihoterapeutul consultat de „ring”, consideră că vedetele implicate în concurs au acceptat această provocare de dragul creşterii notorietăţii.

Psihoterapeutul ne-a explicat că, deşi vedetelor li s-au explicat de la bun început regulile concursului, la nivel psihologic nu au realizat ce le aşteaptă. „Genul acesta de oameni aleşi pentru proiect nu cred că au conştientizat că va fi ceva real şi nu vor avea portiţe de scăpare.

Pentru ei va fi un şoc atunci când vor realiza că nu mai au condiţiile şi confortul de acasă. În primele zile funcţionează adrenalina de început, dar după câteva zile de dormit sub cerul liber, de făcut baie în natură sau de mâncat fasole şi orez, vor plânge după comoditatea lor de acasă. Aici depinde de fiecare în parte cum stă la capitolul moral…”, ne-a explicat psihoterapeutul Luiza Udrea.

CONTINUAREA AICI

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *