Search for content, post, videos

Sfaturi pentru a depasi singur/a teama de zbor cu avionul

Peste 25% dintre oameni sufera de anxietate in timpul zborului cu avionul. In conditiile in care, doar in ultimul an, accidentele aviatice s-au inmultit, este posibil chiar ca numarul celor pe care ii trec toate transpiratiile cand aud de zborul cu avionul sa fi crescut considerabil. Din fericire, exista cateva tehnici care sa te ajute sa ai un zbor fara probleme.
O prima masura pentru a te linisti cu cateva zile inainte de a decola este sa te informezi cu privire la compania aeriana cu care vei zbura, aeronava in care calatoresti, tara pe care urmeaza sa o traversezi, durata calatoriei.

In plus, tinand cont ca adesea persoanele care au teama de avion apeleaza la administrarea anxioliticelor,  fa-ti, tot cu cateva zile inainte de a pleca, o programare la medic pentru a-ti recomanda un astfel de tratament. Nu abuza insa de aceste medicamente!

In ciuda tuturor masurilor de precautie, este posibil sa suferi un atac de panica, mai ales daca apar turbulente. Poti sa combati singur anxietatea cu unele tehnici de relaxare pe care le poti invata singur.

Citeste continuarea articolului pe acasa.ro 

<

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *