Search for content, post, videos

Secrete care te vor ajuta sa te descurci in orice situatie

Daca respecti toate aceste sfaturi simple, efectiv nicio situatie pe care o vei intalni nu va avea cum sa iti creeze vreo problema. Sunt niste reguli de bun simt, pe care cu toate le cunoastem, dar pe care de multe ori uitam sa le si aplicam in situatiile cotidiene.

1: Bunele maniere sunt expresia adevaratei clase
Expresia „cei sapte ani de acasa” nu a aparut degeaba in constiinta populara. Banuiesc ca nu exista oameni care sa nu fi intalnit semeni extrem de agreabili in aparenta, in plan fizic, dar lipsiti de maniere si delicatete. E important atat la femei cat si la barbati acest lucru, cu atat mai mult in cazul femeilor, care sunt privite de societate cu ochi cat se poate de critici in tot ceea ce inseamna comportament. Nu uita deci ca, pe langaaspectul ingrijit si curat, ai nevoie si de un comportament pe masura. Adreseaza-te oamenilor cu respect chiar si atunci cand ii dojenesti. Fii deschisa si directa dar, incearca sa nu ranesti sentimentele celorlalti. Si nu in ultimul rand, lasa la o parte vulgaritatea.

2: Arta de a fi critica fara a fi insa si rautacioasa
Este extrem de greu sa trasezi linia dintre critica si rautate, atitudini care pot demarca atitudinea ta dar si efectele pe care le ai asupra celorlalti. De multe ori poate nu-ti doresti acest lucru dar, sa ranesti o persoana este foarte usor.

3: Foloseste-ti teama in avantajul tau
Acest sfat se adreseaza in special celor mai timide. Cat de greu e in acest caz sa ne adunam tot curajul pentru a face fata unor situatii inedite sau a putea duce la bun sfarsit intalniri importante cu persoane pe care nu le cunoastem! In tot raul este si un bine. Te poti folosi de frica de nou, de timiditatea excesiva tocmai in avantajul tau. Tot ce trebuie sa faci este sa ai incredere in tine si sa treci cu bine peste prima experienta. Mai apoi totul vine de la sine. De ce credem asta? Pentru ca nervozitatea te va mentine mereu cu picioarele pe pamant, vei fi mereu alerta si vei sti ca nimic nu vine fara munca. Vei fi ami putin relaxata dar, mult mai atenta in tot ceea ce faci.

4:Gaseste-ti echilibrul
Proportiile trupului nu sunt la fel de importante daca nu sunt asociate cu o vestimentatie pe masura. Pentru a te asigura ca ai gasit acest echilibru, gandeste-te la tine ca la un intreg format din trei parti diferite, din cap pana-n varful degetelor de la picioare. Asoretaza tinuta cu accesoriile si potriveste-le cu fiecare parte a trupului in parte astfel incat sa gasesti un echilibru perfect. Vei vedea ca vei obtine totul mult mai usor.

 

loading...
<

1 comment

 • <cite itemprop="author">Viorel Parache</cite>

  Tot
  aşa cum o casă este construită cărămidă cu cărămidă şi progresul tău va fi
  realizat pas cu pas. Asta scrie celebrul Colin Turner în cartea ”Născut pentru
  succes”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în
  timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de
  comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de
  email: delgeobvro@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *