Search for content, post, videos

Rugaciunea Sfintei Agnia care te fereste de orice boala! Rosteste-o in fiecare zi si nu vei mai avea probleme

Se spune ca daca n-ai sanatate n-ai nimic, asa ca daca te confrunti cu probleme si nu stii ce sa faci ca sa te simti mai bine indreapta-ti atentia catre Sfanta Agnia si rosteste aceasta rugaciune, despre care se spune ca este vindecatoarea bolilor fara leac.

“Sfanta Mucenita Agnia, stralucit model de virtute, pentru taria marturisirii credintei tale, te-ai facut bineplacuta Domnului si te-ai invrednicit de cununa fecioriei si a martiriului.

Asculta-ne si noua rugaciunea si ridica-ne din patul bolii noastre sufletesti, ca sa putem pastra si noi in inimile noastre credinta cea adevarata si sa marturisim nu numai cu cuvintele dar si cu faptele noastre ca Hristos este Fiul lui Dumnezeu, Mantuitorul sufletelor noastre.

Sfanta Fecioara Agnia, nepatata Mucenita, cand prefectul roman a pronuntat asupra ta sentinta ca stralucitul crin al curatiei tale sa fie strivit sub picioarele nelegiuitilor, atunci tu, neinfricata, te-ai incredintat bratului dumnezeiesc, care trimite pe ingerii Sai, pentru paza celor care se incred in El.

Citeste si: Cea mai puternica rugaciune care este vindecatoare de boli! Rosteste-o in fiecare clipa

Da-ne si noua cu rugaciunile tale, sa avem nadejde neclintita in ajutorul dumnezeiesc si sa ne umplem inimile de incredere in Domnul nostru, asa cum ai facut si tu!

Te rugam, mijloceste la Domnul ca sa alunge din inimile noastre orice licarire de iubire desarta si sa ne aprinda in inimi focul dragostei, pe care Iisus, Mantuitorul sufletelor noastre, a venit sa-l arunce pe pamant. Sfanta Mucenita Agnia, roaga-te lui Dumnezeu pentru noi! Pentru rugaciunile Sfintei Mucenite Agnia, Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ne pe noi!
Amin!”

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *